Selecteer een pagina

Over Installatiebedrijf Raka

Wie zijn wij?

Voorstellen

Installatiebedrijf Raka?

Wij zijn Maik Kattier en Venancio Ramirez, en samen hebben we meer dan 50 jaar ervaring in ons vakgebied. In 2021 hebben we een belangrijke beslissing genomen: we wilden samen een eigen installatiebedrijf starten in Oldenzaal.

Deze beslissing kwam voort uit de diepgaande kennis en expertise die we gedurende al die jaren hadden opgebouwd. We voelden dat het tijd was om onze eigen onderneming te leiden en onze kennis en ervaring te gebruiken om klanten te helpen en onze stempel te drukken op de branche waarin we actief zijn.

Het opzetten van ons eigen bedrijf na zo’n lange tijd in het vak was zowel opwindend als uitdagend. Maar we waren ervan overtuigd dat we met onze achtergrond en toewijding succesvol zouden zijn. Samen zijn we klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en te groeien als ondernemers in Oldenzaal.

Installateurs van Installatietbedrijf Raka uit Oldenzaal poserend voor foto

Visie

Waar staat Raka voor?

Raka Installatietechniek uit Oldenzaal, is een toonaangevend installatiebedrijf op het gebied van installatietechniek. We leveren hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair. Onze sterke focus ligt op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dit betekent dat we milieuvriendelijke technologieën en ontwerpen integreren in onze projecten.

Kwaliteit en vakmanschanp

Betrouwbaarheid en stiptheid

Klantgerichtheid

Veiligheid en naleving

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Succesvol project! Raka Installatietechniek heeft ons project tot een succes gemaakt. Hun expertise en toewijding aan duurzaamheid waren cruciaal voor ons succes.

Geert Bolks

Klimaat techniek oost Hengelo

Snel en professioneel! Raka Installatietechniek installeerde onze Hr-ketel snel en professioneel. Onze verwarming werkt nu efficiënt en kostenbesparend. Uitstekend werk!

Ard Blokhuis

Oldenzaal

Contact

Neem contact op

Venancio Ramirez +31634525117

Venancio Ramirez

 

Maik Kattier +31618943785

Maik Kattier